Superior δίκλινο | Δίκλινο δωμάτιο στο Μπατσί

Δίκλινο δωμάτιο στο Μπατσί

Το Superior δίκλινο δωμάτιο στο Μπατσί της Άνδρου αποτελεί μια από τις ιδανικότερες επιλογές, που θα σας προσφέρει μια μαγευτική εμπειρία διακοπών και κυρίως μια άριστη διαμονή που συνδυάζει την άνεση με την πολυτέλεια. Ιδανική επιλογή για 2-3 άτομα που θέλουν να περιηγηθούν στο Μπατσί της Άνδρου και να γνωρίσουν τις υπέροχες ομορφιές του.

Δίκλινο δωμάτιο στο Μπατσί

To Superior δίκλινο δωμάτιο είναι αρκετά ευρύχωρο και θα σας χαρίσει όλη την απαραίτητη άνεση κατά τις διακοπές σας. Ένα αρκετά φωτεινό δωμάτιο με ένα διπλό ή δύο μονά κρεβάτια. Φυσικά λόγω του μεγέθους του δωματίου υπάρχει και η δυνατότητα για προσθήκη ακόμη ενός κρεβατιού, ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει άνετα έως και τρία άτομα.

Τι σας παρέχει το Superior δίκλινο δωμάτιο στο Μπατσί;

Δίκλινο δωμάτιο στο Μπατσί

Το Superior δίκλινο δωμάτιο αποτελεί μια από τις πιο πολυτελείς λύσεις για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Όπως και σε όλα μας τα δωμάτια, έτσι και στο συγκεκριμένο τα μέτρα υγιεινής και η καθαριότητα αποτελούν βασική προτεραιότητα μας. Επιπροσθέτως, η διαμονή σας θα συνοδεύεται από όλες τις παροχές που θα χρειαστείτε, όπως κλιματισμό, τηλεόραση και σύνδεση Wi-Fi, ευρύχωρη ντουλάπα, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών κλπ.

Το μπάνιο διαθέτει μια εξαιρετική ντουζιέρα ενώ τα είδη υγιεινής όπως χαρτί υγείας, πετσέτες και αφρόλουτρο είναι δεδομένα. Κάθε μας δωμάτιο χαρακτηρίζεται για τις εξαιρετικές του παροχές, ωστόσο το Superior δίκλινο δωμάτιο θα χαρίσει το κάτι παραπάνω στην διαμονή σας.

Τέλος, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε και για την στάθμευση του οχήματός σας, αφού ο άπλετος διαθέσιμος χώρος θα σας καλύψει απόλυτα χωρίς να απαιτείται κάποια κράτηση από μέρους σας.

Θέα στο χωρίο ή τον κήπο

Το Superior δίκλινο δωμάτιο στο Μπατσί της Άνδρος σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε μια εξαιρετική θέα στο γραφικό χωριό ή στον πανέμορφα διακοσμημένο κήπο μας.